Hej och välkommen!

Här har vi öppet kafferep med och av Damptanter. En mer matnyttig blogg finns här: http://damptanterna.wordpress.com/

OM - ett slags förORD

Damptanten har alltid funnits. Över hela världen. Nu klampar hon obekymrat fram på nätet och sedan mars 2008 har hon en alldeles egen flagga att vifta lite som hon vill med - damptanternas logotyp.Om man råkar möta en dinosaurie som inte ser sig för nu igen, kan det vara en god idé att lämna företräde!

Den här samlingsbloggen kommer förhoppningsvis att administreras av ett större antal damptanter - men bara när någon av dem har lust (och minns lösenordet).För tid har de verkligen inte. Loggan och grundidén till DAMPTANTERNA står Tant Rasch för. DT kom till för att VI FINNS och loggan får användas fritt på bloggar och hemsidor av alla (o)möjliga bokstavstanter med NPF. Om de har lust!____________________________
Hugade damptanter kan få inloggningsuppgifter av TantVass;
tantvass snabela hotmail com

20 september, 2008

var är damp-huvet???

Nu måste jag få fundera, varför ser man inte huvet på fina damp-dino där högst upp? Eller är det bara min sabla skärm som täcker hans väsentliga delar, som s.... knoppen`?

Kan man sänka den lite kanske? Vilket genast får mig att bli full i fnissfnatt, över tanken att en himla massa damptanter plötsligt får tillgång till en o samma blogg, och damptant1 vill ha rosa bakgrund, damptant2 vill ha oranga menyer, damptant3 trivs bäst när allt är helt svart och varför inte ändra på det med en gång genast.... och precis när en tant just loggat ut nöjd med sitt underverk, så kliver nästa in och kräääääks över smörgåsbordet med rosa tapeter, och byter till mintgröna, och senare på kvällsakvisten sitter nöjd framför teven alltmedan hysterihypertant nr18 ser sig illa tvungen att rita egna mönster med smörkniven på skärmen i tron om att hela världen ser den fina förändringen på den mintgröna bloggen. Ja jesiken, kan ju bli ganska intressant i all ära...

Själv måste jag nu börja läsa på hur man sköter om en blogg på blogger, ja det är ju världsviktigt som mycket annat, och guuud vad jag tjatar och ja där så var det nog bestämt gonatt... (har precis för mig att jag sagt det en himla massa gånger redan)

jaaaa.. gonatt då...

och undrar då osökt helt utan anledning hur man postar inlägg med sitt eget namn i denna damp-blogg?? ja alltså jag räknar nog ut de oxå, men varför ska jag behöva tänka i onödan?? och måste jag minsann tänka, så måste alla andra oxå, så nu vet ni inte vem som skrivit detta.. blä blä blä blääää bläää hihihiiii

4 kommentarer:

Tant Vass sa...

Jupp, precis så är det, alla ändrar allt precis som dom vill.. vet inte hur det ska bli men tänker att vi e la vana vid värre kaos än så! :)
Jag tycker loggan blev perfekt.. ska man ha med hela ödlan tar det upp hela skärmen.. Får se vad Rachen säger, hon står under dataförbud nu.. hua.
Om man redan är blogger-bloggare kan man änna gifta ihop bloggkontona och posta här från sin egna blogg och då får man sitt namn. Annars får man gå in som du gjort och be the damptants. Men det gör la inget?
Tjöta på! :)

TANT RASCH sa...

Ids int logga in just nu, men jag svarar på det där. Det kommer ALLTID att finnas någon som tycker att detta kunde göras bättre och kanske tom sätter igång och ska bevisa detgör det. Varsågod att få ett dampanfall, säger jag. Därför det kommer ALDRIG I HÅVETE att finnas någon bättre än denna rubrik logga eller vad fan som helst som jag åstadkommit, för en bättre kan göras bättre kan göras bättre kan göras bättre.. *mua hahahahaha*

Jo vars var jag, rubriken var det ja. Man såg inte huvudet eller hur det var, (kanske saknas hjärnan? hehe)Jag har fixat till originalet lite. Vääääldigt länge. Jag fick ett jävla DAMP-anfall på det. Som fick följder. Jag tänker fan inte ändra på den en enda millimeter. Då tar jag hellre ned den och kör över den. *morrar* ...Kanske att jag skjuter den ett par hundra gånger med spikpistolen också. För visst har jag väl berättat att jag är förebilden för han den där coola massmördaren i American psyko?.

Skräcködlan är självfallet av HONKÖN och har en... mus? hahahaha
Nå - Det viktiga är att rubriken damptanterna och våra huggtänder syns. Tycker JAG!

//Tant Rasch

majsan67 sa...

hahhaaaa, ni är ju för underbara.... jag lovar och svär på heder o samvete, jag ska inte ändra eller peta i ett endaste dugg ;) och helt o hållet för min egen skull, för börjar jag peta här oxå, så tror jag gubben flyttar eller rättare sagt så slänger han ut mig, har tillräckligt med projekt , koder, och headrar o fan o hans fastrar... o systrar...

men du vet sådär millimeterpetig är man ju ibland, o va tog huvudknoppen vägen undrade jag ju ;)

nä.. du ska INTE ändra nåt nu tant R, du har gjort den jättefin.
nu behöver jag slå igen ögat.. märkte jag för bokstäverna dog ut..... zzzzzz


o det va ju majsan som smög o leta dinoskallar ;)

Victoriassilverpennalänk sa...

Om dinosauri-loggan får ett vitt fält längst upp kanske man ser huvudet mer? Men texten syns ju nu iaf, och loggan finns ju i sin helhet bredvid.
Tapetsera om på bloggen, intressant.. Hmm, har de något riktigt virrigt psykedeliskt som bakgrund för att förvirra våra hjärnor ytterligare tro? ;-]Flinar lite när jag jämför med terapirummet hos min KBT-terapeut som bara jobbar med Neurodiagnoser. Där var det beige, beige, en bräda framtill som dolde allt på skrivbordet och draperier för bokhyllan, allt för att inte psyka en stackars hjärna ytterligare.. ;-)