Hej och välkommen!

Här har vi öppet kafferep med och av Damptanter. En mer matnyttig blogg finns här: http://damptanterna.wordpress.com/

OM - ett slags förORD

Damptanten har alltid funnits. Över hela världen. Nu klampar hon obekymrat fram på nätet och sedan mars 2008 har hon en alldeles egen flagga att vifta lite som hon vill med - damptanternas logotyp.Om man råkar möta en dinosaurie som inte ser sig för nu igen, kan det vara en god idé att lämna företräde!

Den här samlingsbloggen kommer förhoppningsvis att administreras av ett större antal damptanter - men bara när någon av dem har lust (och minns lösenordet).För tid har de verkligen inte. Loggan och grundidén till DAMPTANTERNA står Tant Rasch för. DT kom till för att VI FINNS och loggan får användas fritt på bloggar och hemsidor av alla (o)möjliga bokstavstanter med NPF. Om de har lust!____________________________
Hugade damptanter kan få inloggningsuppgifter av TantVass;
tantvass snabela hotmail com

26 september, 2008

Nu blev det lite.. trist eller?

Vet inte hur det e fatt med den här gossen asså, men generös är han! Jag blir så himla glad och fnissig.. och skulle jag vara så låg att det inte hjälper att titta på honom så föreställer jag mig för min inre syn min gamla blåhåriga mormors min, om hon fick se detta.. hahaha.
Nå efter som jag är mer damp-klampig än fjärils-fjollig hittar jag inte det där rörelsemönstret i mig hur jag än försöker.. men grabben har rätt, det funkar bara att försöka!
*hihi*

Trevlig helg på er, sötosar!

2 kommentarer:

Kimberly sa...

Ahahahaha det var underhållande tror dock inte att jag skulle fixat det när jag var deprimerad. Men tanken är ju god och klippet underhållande.

Tant Vass sa...

nä, inte jag heller.. jag ville inte ta nästa andetag. men han menar nog "lite låg", det brukar ju folk mena med depremerad. han är söt iaf :)