Hej och välkommen!

Här har vi öppet kafferep med och av Damptanter. En mer matnyttig blogg finns här: http://damptanterna.wordpress.com/

OM - ett slags förORD

Damptanten har alltid funnits. Över hela världen. Nu klampar hon obekymrat fram på nätet och sedan mars 2008 har hon en alldeles egen flagga att vifta lite som hon vill med - damptanternas logotyp.Om man råkar möta en dinosaurie som inte ser sig för nu igen, kan det vara en god idé att lämna företräde!

Den här samlingsbloggen kommer förhoppningsvis att administreras av ett större antal damptanter - men bara när någon av dem har lust (och minns lösenordet).För tid har de verkligen inte. Loggan och grundidén till DAMPTANTERNA står Tant Rasch för. DT kom till för att VI FINNS och loggan får användas fritt på bloggar och hemsidor av alla (o)möjliga bokstavstanter med NPF. Om de har lust!____________________________
Hugade damptanter kan få inloggningsuppgifter av TantVass;
tantvass snabela hotmail com

23 september, 2008

Titta en DAMP-tant till!!!

Imorse fick jag syn på en så bra insändare i Svenska Dagbladet
"Ta vara på de hyperaktivas kreativitet" och är skriven av Anna Hallén.
Hon har oxå en blogg som heter GI-Anna (Hon jobbar som GI-coach).

Har bara hunnit slå en flukt där, och har absolut ingen överblick (senaste dagarna hoppar bokstäverna lite hur som helst så jag har lite svårt att läsa sånt jag är lite ovan med). Mycket recept så klart. Idag är det till exempel kall bearnaisesås. Den tänkte i alla fall jag laga när jag äntligen kommer hem från kvällens jobbmöte.

Läs gärna insändaren på plats och så får vi väl hjälpas åt och kolla hur kommentarerna utvecklas. Just nu tycker jag att det ser ok ut - sex kommentarer men bara en direkt dum. För att vara Svenskan får man nog säga att det är ohyggligt bra. (Efter de fina artiklarna om kvinnor med ADHD var det rent förskräckliga kommentarer

2 kommentarer:

Victoria sa...

Säger bara W O W !
En underbar text och jag kunde inte låta bli att kommentera där heller..
Det är ju ingen slump att forskningen runt ADHD kommit mycket längre i t.ex USA, en stor invandrarkontinent. Pionjärerna var inga fegisar, de hade nog till stor procent ADHD. ;-)
http://victoriassilverpenna.webblogg.se/2008/april/evolutionsteorin-har-en-mening.html

Victoria sa...

Faen, såg att artikeln var från 2007 och kommentarer mottogs i tre dyngd efteråt. *hahha* Nåja. En kanonartikel!