Hej och välkommen!

Här har vi öppet kafferep med och av Damptanter. En mer matnyttig blogg finns här: http://damptanterna.wordpress.com/

OM - ett slags förORD

Damptanten har alltid funnits. Över hela världen. Nu klampar hon obekymrat fram på nätet och sedan mars 2008 har hon en alldeles egen flagga att vifta lite som hon vill med - damptanternas logotyp.Om man råkar möta en dinosaurie som inte ser sig för nu igen, kan det vara en god idé att lämna företräde!

Den här samlingsbloggen kommer förhoppningsvis att administreras av ett större antal damptanter - men bara när någon av dem har lust (och minns lösenordet).För tid har de verkligen inte. Loggan och grundidén till DAMPTANTERNA står Tant Rasch för. DT kom till för att VI FINNS och loggan får användas fritt på bloggar och hemsidor av alla (o)möjliga bokstavstanter med NPF. Om de har lust!____________________________
Hugade damptanter kan få inloggningsuppgifter av TantVass;
tantvass snabela hotmail com

27 september, 2008

Rensa skafferiet

räcker om man gör en gång i kvartalet. Ska försöka hålla mig.
*fniss*
http://www.aftonbladet.se/hemtradgard/article3404780.ab

4 kommentarer:

majsan67 sa...

jag VISSTE de.. hahaaaa...
jag visste att det fanns nån anledning till att ungarna aldrig är sjuka.

För att citera linda skugge, som inte gillar att folk får en anledning att inte städa. Men skulle folk helt sluta med det bara för en undersökning och låta allt gro igen? Tror nog inte det finns risk för de. Man vill ju faktiskt försöka ha ordning, även om det är jävligt svårt ;)

Men faktum är, att mina minstingar är friskast av alla på förskolan, och grabbarna är oerhört sällan sjuka. Men det kan ju va en ärftlig gen de oxå, jag har aldrig varit mycket sjuk heller.

Sen beror det nog inte på att dom får mögel i maten direkt, för mögel och gammal mat är det värsta jag vet, minsta fläck så åker det ut.

Men jag kan bara jämföra med ett par bekanta, där det är KLINISKT, man vågar knappt andas där, och deras ungar är hemma minst ett par gånger i månaden.. så tja.. .va vet jag.

Jag väntar med skafferiet då du ;)

Anonym sa...

Men OHHH sån tur. Jag HAR allt tyckt att det var lite snärjigt att skura alla skåpen varje vecka....

Noll-Koll-Carlsson sa...

hahaha, skura en gång i kvartalet? Fast våra barn är sällan sjuka så det går nog bra mer sällan också, Kanske vartannat kvartal. Eller var tredje. Eller nåt...

Annorlunda sa...

Jag säger inte att jag rensar ofta, men jag gör minirensningar lite då och då. Mest för att jag inte minns när jag rensade sist " så det är nog dags nu..." Sen kommer jag som vanligt av mig ganska snart så därav miniformatet. Tänk om jag skulle behöva komma ihåg när "en gång i kvartalet" är! *fniss*