Hej och välkommen!

Här har vi öppet kafferep med och av Damptanter. En mer matnyttig blogg finns här: http://damptanterna.wordpress.com/

OM - ett slags förORD

Damptanten har alltid funnits. Över hela världen. Nu klampar hon obekymrat fram på nätet och sedan mars 2008 har hon en alldeles egen flagga att vifta lite som hon vill med - damptanternas logotyp.Om man råkar möta en dinosaurie som inte ser sig för nu igen, kan det vara en god idé att lämna företräde!

Den här samlingsbloggen kommer förhoppningsvis att administreras av ett större antal damptanter - men bara när någon av dem har lust (och minns lösenordet).För tid har de verkligen inte. Loggan och grundidén till DAMPTANTERNA står Tant Rasch för. DT kom till för att VI FINNS och loggan får användas fritt på bloggar och hemsidor av alla (o)möjliga bokstavstanter med NPF. Om de har lust!____________________________
Hugade damptanter kan få inloggningsuppgifter av TantVass;
tantvass snabela hotmail com

26 september, 2008

Tassar försiktigt in

Har nu ändrat adressen i länken till min nyflyttade sida, men det känns lite väl fräckt att peta i andras poster för att ändra där, eller?

Var ju tvungen att provposta nu när jag är inloggad och blogger inte envisas med att ge mig tråkiga felmeddelande hela tiden.

Läser nedan och blir irriterad på väninnan utan att förmåga att lyssna och inse att världen ser inte exakt likdan ut för alla. Var och en ser den genom sina ögon från sin plats i världen.

Det talas mycket om de svagheter och tillkortakommande man har som människa med Neuropsykiatriskt Funktionshinder.
Men om man inte kan inse att för att någon inte hjälpt av ens egen "utmärkta strategi" för det ena eller andra behöver det inte på något sätt bero på att personen i fråga "inte försökt" eller "har en negativ inställning" utan lösningen inte passar dem och vara glad för deras skull när de hittat "sin" lösning?
Hur skulle väninnan i posten nedan reagerat om TantVass förklarat att hennes "rutiner" var värdelösa och att hon genast måste ta till sig TantVass lösning som det allena saliggörande?
Nu tror jag inte att TantVass ens skulle överväga iden men det tål att tänkas på.

1 kommentar:

Tant Vass sa...

Oj! jag glumde det.. sorry. Men dom där boxarna med länkar i högerkanten ägs väl inte av nån.. Jag har satt dit de flesta.. men mest som förslag eller som en tanke. Ändra å fyll i å greja som ni vill!