Hej och välkommen!

Här har vi öppet kafferep med och av Damptanter. En mer matnyttig blogg finns här: http://damptanterna.wordpress.com/

OM - ett slags förORD

Damptanten har alltid funnits. Över hela världen. Nu klampar hon obekymrat fram på nätet och sedan mars 2008 har hon en alldeles egen flagga att vifta lite som hon vill med - damptanternas logotyp.Om man råkar möta en dinosaurie som inte ser sig för nu igen, kan det vara en god idé att lämna företräde!

Den här samlingsbloggen kommer förhoppningsvis att administreras av ett större antal damptanter - men bara när någon av dem har lust (och minns lösenordet).För tid har de verkligen inte. Loggan och grundidén till DAMPTANTERNA står Tant Rasch för. DT kom till för att VI FINNS och loggan får användas fritt på bloggar och hemsidor av alla (o)möjliga bokstavstanter med NPF. Om de har lust!____________________________
Hugade damptanter kan få inloggningsuppgifter av TantVass;
tantvass snabela hotmail com

16 september, 2008

En dag i livet...

Tänkte jag skulle göra en hörna här med länkar till berättelser ur våra bloggar om hur det kan vara.. ni vet, när det blir så där som det bara kan bli för en damptant..
mitt bidrag skulle kunna bli detta: Tankspridd eller nått eller kanske en story i två delar: 1. Jag är en tjuv och 2. UFO:t försökte göra bot... Vad tycker ni? Posta länkar till era bidrag i kommentarerna om ni vill, så kan jag göra en läs-lista :)

2 kommentarer:

Noll-Koll-Carlsson sa...

Haha.. Så var det det där om att läsa instruktionerna då... Jag har redan postat ett inlägg, hoppas att det funkar ändå ;-)

Tant Vass sa...

ändå vaddå?

älskar matlagningsberättelsen!! :D